Олів’є в кошиках з авокадо

Оливье в корзиночках с авокадо

Інгредієнти:

Картопля варена

300 грамів

Морква (варена)

125 грамів

Яйця варені

3 штук(і)

Куряча грудка (або креветки варені)

320 грамів

Огірки мариновані

120 грамів

Авокадо

2 штук(і)

Горошок консервований

150 грамів

Сіль
Перець
Майонез

Для подачі

Кошички з тіста (пісочний)

10 штук(і)

  • Кількість порцій: 10
  • Час приготування: 40 хвилин
  • Температура подачі: Кімнатна температура
  • Тип обробки: Подрібнення

Картопля, морква, яйця, м’ясо курки або креветки, огірки і нарізаємо м’якоть авокадо середнім кубиком. Зливаємо рідину з баночки зеленого горошку. Всі продукти змішуємо, солимо, перчимо і заправляємо густим майонезом. Перед подачею розкладаємо салат в пісочні кошики. Якщо формочки закінчилися, а салат ще залишився, то його подаємо на тарілці.