Олів’є-холодець

Оливье-заливное

Інгредієнти:

Желатин

20 грамів

Бульйон (холодний м’ясний або курячий)

1 скл.

Сметана

3 ст. л.

Гірчиця

2 ч. л.

Майонез

4 ст. л.

Салат (готовий олів’є з шинкою, без заправки)

600 грамів

  • Кількість порцій: 6
  • Час приготування: 25 хвилин
  • Температура подачі: Заморожене блюдо
  • Тип обробки: Охолодження

Желатин заливаємо бульйоном, даємо набрякнути, нагріваємо, поки не стане рідким. Важливо! Якщо желатиновий розчин сильно нагріти, заливка не застигне. Змішуємо сметану, гірчицю, майонез. Вливаємо, помішуючи, желатин, додаємо салат. Розкладаємо по формах, прибираємо в холодильник і залишаємо застигати. Перед подачею ножем відокремлюємо холодець від посуду.