Холодець «Три порося» не тільки смачний, але і дуже красивий. Ми вже якось писали про те, що в Росії святковий стіл рідко обходиться без заливних страв: так чому б не проявити фантазію?
Обов’язково приготуйте холодець у вигляді свинки: таким незвичайним блюдом ви зможете здивувати і пригостити всіх ваших гостей. Холодець по цьому рецепту виходить не тільки оригінальним і красивим, але і дуже смачним. Тут всього в міру: і м’яса, бульйону, і спецій. Звичайно, при необхідності, ви можете внести свої корективи: креативність тільки вітається. Холодець подаємо на стіл з гарніром із запеченої картоплі, легкими овочевими салатами і булочками – краса, та й тільки.
Необхідні інгредієнти
- свиняча нога – 1,5 кілограма,
- свинина – 700 грам,
- ріпчаста цибуля – 1 штука,
- морква – 1 штука,
- часник – 1 головка,
- стебло селери – 1/2 штуки,
- духмяний перець – 2 горошини,
- перець чорний мелений – 1/2 чайна ложка,
- лавровий лист – 1 штука,
- сіль – за смаком,
- желатин – 50 грам.
Прикраса
- ковбаса варена – 4 платівки,
- оливки зелені – 6 штук,
- салат листовий – 1 пучок,
- гвоздика (пряність) – 12 бутонів.
Як приготувати холодець «Три порося» на Новий рік
Холодець «Три порося», зроблений подібним чином, не тільки порадує всіх ніжним смаком, але і стане справжньою прикрасою Новорічного столу. Поставте поруч овочеві салати, розкладіть домашній хліб і легкі бутерброди – вийде чудовий натюрморт. Є тільки одна проблема: таку красу і їсти шкода!!! Інші рецепти святкового меню дивіться на нашому сайті: є багато всього цікавого (а буде ще більше).
Приємного всім апетиту і гарного настрою.