Святкове м’ясо під овочевий шубою: смачно, смачно і ще раз смачно!

Простий рецепт! Готується швидко! Куряча грудка виходить дуже соковитою, просочується ароматами овочів і грибів!

М’ясо під овочевий шубою – це прекрасне гаряче блюдо для будь-якого столу! Красиве – по-святковому! Куряче філе ніжне, смачне, апетитне. Овочева шубка з додаванням грибів – як гарнір. Змітається зі столу в лічені хвилини: тому що втриматися неможливо. Можна доповнити легкими овочевими салатами і шматочками домашнього хліба: вважайте, що повноцінний вечерю у вас вже готовий. Сподобається всім – це точно!

Необхідні інгредієнти

  • куряча грудка – 2 штуки,
  • приправа для курки – 1 чайна ложка,
  • перець мелений і сіль – за смаком,
  • кріп свіжий або сушений,
  • болгарський перець – 1 штука,
  • помідори – 2-3 штуки,
  • свіжі гриби – 150 грам,
  • ріпчаста цибуля – 1 штука,
  • рослинне масло – для смаження,
  • твердий сир – 100 грам,
  • сметана – 1 столова ложка,
  • майонез – 1 столова ложка,
  • готова гірчиця – 1 чайна ложка.

Як приготувати м’ясо під овочевий шубою

  • Курячу грудку промиваємо, обсушуємо й розрізаємо на тонкі пласти: уздовж.
  • Кожну пластину накриваємо харчовою плівкою і відбиваємо.
  • Всі пластини солимо, перчимо, посипаємо приправою для курки і залишаємо м’ясо на 10 хвилин.
  • Свіжі печериці нарізаємо дрібно і обсмажуємо на розігрітій сковороді в рослинному маслі.
  • Рада. Для приготування цієї страви краще використовувати ароматне домашнє масло: його рецепт є на нашому сайті.
  • До грибів додаємо нарізану цибулю невеликими кубиками і обсмажуємо все разом ще кілька хвилин.
  • Болгарський перець, очищений від насіння і перегородок, нарізаємо тонкою соломкою.
  • Стиглі помідори з щільною м’якоттю ріжемо дрібними кубиками.
  • Нарізаємо дрібно Зелень кропу, а твердий сир тремо на крупній тертці.
  • Змішуємо всі нарізані інгредієнти в одній мисці, додати до них сметану, майонез, гірчицю, гриби з цибулею. Сир додаємо не весь. Перемішуємо.
  • Рада. Використовуйте для заправки домашню сметану і густий смачний майонез, зроблений своїми руками.
  • Фольгою застеляємо деко. Викладаємо пласти м’яса, а на м’ясо викладаємо перемішану начинку: рівним шаром.
  • Ставимо форму в розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин. За 10 хвилин до готовності посипаємо рештою сиру.
  • Готове м’ясо викладаємо на листя салату і таку красу подаємо на стіл!
  • Смачно, красиво, смачно і виглядає по-святковому! М’ясо під овочевий шубою стане прекрасним гарячою стравою: і на вечерю подати можна, і будь-який захід урізноманітнити. Куряче філе, приготоване таким способом, відмінно поєднується з легкими овочевими салатами, домашнім хлібом. Що ще можна подати до м’яса, ви можете переглянути на нашому сайті: варіантів дуже багато.

    Праздничное мясо под овощной шубой: вкусно, вкусно и еще раз вкусно!

    Приємного апетиту!