Простий рецепт! Готується швидко! Куряча грудка виходить дуже соковитою, просочується ароматами овочів і грибів!
М’ясо під овочевий шубою – це прекрасне гаряче блюдо для будь-якого столу! Красиве – по-святковому! Куряче філе ніжне, смачне, апетитне. Овочева шубка з додаванням грибів – як гарнір. Змітається зі столу в лічені хвилини: тому що втриматися неможливо. Можна доповнити легкими овочевими салатами і шматочками домашнього хліба: вважайте, що повноцінний вечерю у вас вже готовий. Сподобається всім – це точно!
Необхідні інгредієнти
- куряча грудка – 2 штуки,
- приправа для курки – 1 чайна ложка,
- перець мелений і сіль – за смаком,
- кріп свіжий або сушений,
- болгарський перець – 1 штука,
- помідори – 2-3 штуки,
- свіжі гриби – 150 грам,
- ріпчаста цибуля – 1 штука,
- рослинне масло – для смаження,
- твердий сир – 100 грам,
- сметана – 1 столова ложка,
- майонез – 1 столова ложка,
- готова гірчиця – 1 чайна ложка.
Як приготувати м’ясо під овочевий шубою
Смачно, красиво, смачно і виглядає по-святковому! М’ясо під овочевий шубою стане прекрасним гарячою стравою: і на вечерю подати можна, і будь-який захід урізноманітнити. Куряче філе, приготоване таким способом, відмінно поєднується з легкими овочевими салатами, домашнім хлібом. Що ще можна подати до м’яса, ви можете переглянути на нашому сайті: варіантів дуже багато.
Приємного апетиту!