Найсмачніші печінкові котлетки

Представляємо вам рецепт приготування печінкових котлеток. Вони виходять дуже ніжні і неймовірно соковиті. Такі котлетки припадуть до смаку кожному, хто їх спробує. Виходять вони ніжні, соковиті і неймовірно апетитні. В якості гарніру до таких котлеткам можна додати чудову запіканку з картоплі і кукурудзяних пластівців. Від такого обіду або вечері ваші близькі точно будуть в захваті!

Необхідні продукти

  • 350 грам печінки
  • 1 цибулина
  • 1 куряче яйце
  • 100 грам пшеничного борошна
  • щіпка соди
  • 2 чайні ложки солі
  • 50 мл кефіру

Починаємо приготування

  • Лук очищаємо і нарізаємо великими шматочками. Ріжемо на невеликі шматочки промиту печінку.
  • Підготовлені продукти кладемо в чашу блендера і додаємо до них куряче яйце. Все збиваємо до однорідної маси.
  • У кефір додаємо соду, перемішуємо і вливаємо його в печінкову суміш. Туди ж додаємо сіль і пшеничне борошно. Все перемішуємо до однорідної маси.
  • Розігріваємо на сковороді олію і ложкою виливаємо на неї печінкову суміш. Обсмажуємо котлетки до готовності. Готові котлетки перекладаємо на тарілку і подаємо до столу.
  • Самые вкусные печеночные котлетки

    Приємного апетиту!