Вечері на раз-два: смачний і оригінальний

Представляємо вам рецепт простого вечері, який ми пропонуємо приготувати з китайської локшиною і яловичим фаршем. Готується він просто і швидко. Саме те, що і потрібно в наш вік постійної нестачі вільного часу. Вечеря виходить смачною, ситною і сподобається кожному у вашій родині.

Необхідні продукти

  • 400 грам китайської локшини
  • 500 грам яловичого фаршу
  • 100 грам сиру
  • 200 грам томатної пасти
  • 200 грам сметани
  • півлітра води
  • 1 цибулина
  • 3 зубчики часнику
  • сіль, перець

Починаємо приготування

  • Лук очищаємо і нарізаємо дрібними шматочками. А потім обсмажуємо на розпеченій сковороді до прозорості. Потім додаємо очищену і пропущений через прес часник і добре перемішуємо.
  • Овочі смажимо 1 хвилину і додаємо фарш. Солимо і перчимо його на смак, а потім перемішуємо. Обсмажуємо фарш протягом декількох хвилин.
  • У мисці змішуємо сметану і томатну пасту, перемішуємо, солимо і додаємо воду. Знову перемішуємо.
  • У форму кладемо китайську локшину і заливаємо більшою частиною соусу. Зверху викладаємо половину підготовленого фаршу, потім кладемо 4 листочка сиру і знову фарш. Зверху викладаємо тонким шаром локшину і виливаємо залишки соусу. Зверху присипаємо тертим сиром.
  • Заготівлю ставимо в духовку, розігріту до 180 градусів. І випікаємо протягом 35-40 хвилин.
  • Готову запіканку дістаємо і подаємо до столу. А ще до неї можна подати салат простий «Свіжинка», приготувати його можна за 5 хвилин за рецептом з нашого сайту.

    Ужина на раз-два: вкусный и оригинальный

    Приємного апетиту!