Курка з грибами і овочами в соусі

Якщо ви стежите за своєю фігурою, то ця страва обов’язково вам сподобається. Воно ідеально підійде до вечері, адже виходить малокалорійним. А ще таке блюдо виходить смачним і дуже апетитно виглядає. Ми вважаємо, що це блюдо вам повинно сподобатися.

Необхідні продукти

  • 300 грам курячого філе
  • 2 моркви
  • 1 болгарський перець
  • 150 грам печериць
  • 1 цибулина
  • 50 мл соєвого соусу
  • 1 чайна ложка лимонного соку
  • сіль, перець
  • спеції

Починаємо приготування

  • Куряче філе промиваємо та нарізаємо невеликими довгими шматочками. Моркву очищаємо і нарізаємо крупною соломкою. Очищений болгарський перець нарізаємо довгими смужками. Цибулю чистимо від луски і нарізаємо тонкими пір’ям. Печериці нарізаємо довільними шматочками.
  • Беремо сковороду, краще вок, і добре нагріваємо її. Потім кладемо в неї м’ясо і смажимо його на сильному вогні до рум’яної скоринки. А потім перекладаємо в тарілку.
  • Точно також обсмажуємо всі підготовлені овочі та гриби.
  • Всі продукти перекладаємо в сковороду, солимо і перчимо за смаком. А також додаємо улюблені спеції і перемішуємо.
  • У миску наливаємо соєвий соус, лимонний сік і додаємо пропущений через прес часник. Все перемішуємо. Отриманий соус виливаємо в обсмажені продукти і добре перемішуємо.
  • Сковороду знову ставимо на вогонь і обсмажуємо овочі ще кілька хвилин. А потім подаємо до столу.
  • Такі яскраві і ароматні овочі в глазурі сподобаються кожному у вашій родині і швидко впишуться у ваше повсякденне меню. А ще ми рекомендуємо вам спробувати качку, тушковану шматочками і з яблуком. Приготувати її можна за рецептом з нашого сайту.

    Курица с грибами и овощами в соусеПриємного апетиту!