Шикарна закуска на святковий стіл: святкове заливне з курки! Рецепт приготування не складний! Так, часу все-таки доведеться приділити приготування, але не так вже й багато! Страва виходить не просто шикарне, а по-царському щедрим і красивим!
До речі, якщо якийсь продукт вам не подобається, то його можна пропустити! Жоден новорічний стіл у нашій країні не обходиться без холодцю: так чому б його не приготувати за нашим рецептом? І красиво, і нарядно – і неймовірно смачно. Повірте, холодець з’їдять найпершим: робіть подвійну порцію, щоб усім вистачило. Для приготування заливного використовуємо форму на 1,3 літра (20×11,5 сантиметрів, висота 7,5 сантиметрів).
Необхідні інгредієнти
- капуста брокколі – 1 штука (350 грам),
- кукурудза консервована – 150 грам,
- горошок консервований – 100 грам,
- ковбаса варена – 100 грам (8 шматочків),
- курячі яйця – 2 штуки,
- петрушка свіжа – 3-4 гілочки,
- огірок солоний – 2 штуки.
Для бульйону
- желатин – 35 грам,
- вода – 1 літр,
- куряче філе – 200 грам,
- морква велика – 1 штука,
- ріпчаста цибуля – 1 штука,
- стебло селери (корінь селери) – 1 штука,
- горошок запашний – 2 штуки,
- лавровий лист – 1 штука,
- сіль – за смаком.
Як приготувати святковий заливне з курки з овочами
По краях заливного на тарілці можна викласти для прикраси половини часточок лимонів. В принципі, блюдо і так гарна! Шедевр кулінарного мистецтва! Святкове заливне з курки з овочами – це неймовірно смачна холодна закуска. Жоден новорічний стіл, як правило, не обходиться без холодцю: так чому б не зробити його таким привабливим. Інші рецепти дивовижною закуски дивіться на нашому сайті: і ваш святковий стіл вразить усіх гостей наповал.
Спробуйте приготувати: у вас обов’язково вийде!