Олів’є з великим набором м’ясних

Оливье с большим мясным набором

Інгредієнти:

Картопля варена (в мундирі)

400 грамів

Морква (варена)

150 грамів

Яйця варені

3 штук(і)

Огірки солоні

250 грамів

Цибулина

0,5 штук(і)

м’ясо (готові м’ясні продукти: варений язик, серце, запечена свинина, курка, ковбаса)

450 грамів

Зелений горошок (консервований)

1 банку

Сіль
Перець
Майонез
  • Час приготування: 45 хвилин
  • Температура подачі: Охолоджене блюдо
  • Тип обробки: Охолодження
  • Сезон: зима

Картоплю відварюємо за день до готування і разом з морквою, яйцями, огірками, цибулею і м’ясними продуктами нарізаємо середнім кубиком. Пересипаємо у велику миску. Додаємо зелений горошок. Солимо, перчимо, заправляємо майонезом до смаку, перемішуємо і ставимо на годину в холодильник. Якщо готуємо заздалегідь, заправляємо салат перед подачею на стіл. Можна також додати нарізані оливки без кісточок і каперси. Викладаємо олів’є в гарний посуд, оформляємо верх гіркою і за бажанням прикрашаємо гілочкою петрушки або кропу.