Інгредієнти:
- Картопля варена (в мундирі)
400 грамів
- Морква (варена)
150 грамів
- Яйця варені
3 штук(і)
- Огірки солоні
250 грамів
- Цибулина
0,5 штук(і)
- м’ясо (готові м’ясні продукти: варений язик, серце, запечена свинина, курка, ковбаса)
450 грамів
- Зелений горошок (консервований)
1 банку
- Сіль
- Перець
- Майонез
- Час приготування: 45 хвилин
- Температура подачі: Охолоджене блюдо
- Тип обробки: Охолодження
- Сезон: зима
Картоплю відварюємо за день до готування і разом з морквою, яйцями, огірками, цибулею і м’ясними продуктами нарізаємо середнім кубиком. Пересипаємо у велику миску. Додаємо зелений горошок. Солимо, перчимо, заправляємо майонезом до смаку, перемішуємо і ставимо на годину в холодильник. Якщо готуємо заздалегідь, заправляємо салат перед подачею на стіл. Можна також додати нарізані оливки без кісточок і каперси. Викладаємо олів’є в гарний посуд, оформляємо верх гіркою і за бажанням прикрашаємо гілочкою петрушки або кропу.