Чудова гаряча страва для новорічного заходу: ніжні соковиті реберця в ароматній хрусткій паніровці! Гарячі страви – це кульмінація святкового застілля.
А продумана оригінальна подача перетворює застілля в казковий бенкет! Новий рік – це і є казка! Чим яскравіше і апетитніше буде виглядати святковий стіл, тим більше ймовірності, що свято вдалося! І тим більше шансів у господині заслужити прихильність та захоплення близьких, а також гостей. Готуємо оригінальне гаряче блюдо – баранячі реберця в ароматній паніровці!
Необхідні інгредієнти
- ребра (баранина) – 1800 грам;
- сіль і чорний перець – за смаком;
- оливкова олія – 6-8 столових ложок;
- часник – 30 грам;
- сир пармезан – 100 грам;
- хлібні сухарі – 100 грам;
- петрушка пучок (35 грам);
- розмарин – 3-4 гілочки;
- гірчиця діжонська (або європейська) – 2 столових ложки.
Як приготувати соковиті реберця в ароматній хрусткій паніровці
Паніровка піджареної, соковитий! М’ясо соковите, ніжне й ароматне! І за вуха не відтягнеш від такої страви – це точно! Гаряче блюдо на Новий рік – вищий клас! Соковиті реберця в ароматній хрусткій паніровці подаємо на стіл з овочевими салатами і гарніром із святкового запеченої картоплі. Все: можна ще нарізку і закуски поставити – і новорічне меню готово. Святкові рецепти на будь-який смак і гаманець ви знайдете на нашому сайті: заходьте і вибирайте.
Приємного всім апетиту.