Хек досить смачна рибка, якщо її правильно приготувати. Ми вважаємо, що смачніше всього вона виходить смажена. Тоді вона більш соковита і дуже апетитна. Рибка швидко готується, підійде і до обіду, і до вечері. І обов’язково сподобається кожному, хто її спробує.
Необхідні продукти
- 3 свіжоморожених хека
- 3 цибулини
- 3 столові ложки пшеничного борошна
- рослинна олія
- сіль, перець за смаком
Починаємо приготування
- Хек промиваємо, видаляємо нутрощі і нарізаємо шматочками. Перекладаємо його в миску.
- Лук очищаємо і нарізаємо тонкими півкільцями, перекладаємо до риби.
- Все солимо і перчимо до смаку, перемішуємо руками і залишаємо на 15 хвилин.
- Через відведений час шматочки риби обвалюємо в борошні і перекладаємо на розпечену сковороду. Обсмажуємо рибку з кожної сторони по 2-3 хвилини (без кришки). Обсмажену рибку перекладаємо на тарілку.
- У це ж масло в сковороду кладемо цибулю, обсмажуємо до золотистого кольору. Викладаємо його на тарілку з рибою і подаємо до столу.
На гарнір до рибці можна подати будь-яку страву з картоплі. На нашому сайті є підбірка з 5 цікавих страв. Ми вважаємо, що в ній ви точно знайдете собі рецепт по душі.
Приємного апетиту!