Рисові котлети з тунцем — смачне і ситне блюдо. Ви легко зможете приготувати його самостійно. І воно чудово впишеться у ваше повсякденне меню. Котлетки виходять дуже ніжні і ситні. І їх можна їсти навіть тим, хто дотримується дієти. Страва повністю самодостатнім і не потребує додаткового гарніру. Але тут все на ваш розсуд, ми вважаємо, що його можна подати з овочевим салатом «Фітнес». Приготувати його можна за рецептом з нашого сайту.
Необхідні продукти
- консервований тунець в сс — 1 банку
- рис — 1 склянка
- куряче яйце — 2 шт
- оливки 5 шт. (без кісточок)
- зелень
- сіль, перець
Починаємо приготування
- Рис кладемо в каструлю, заливаємо водою і ставимо на плиту. Доводимо його до кипіння, солимо і відварюємо до готовності.
- Ставимо розігріватися духовку до 180 градусів.
- Перекладаємо В миску тунець, додаємо до нього яйця, подрібнену зелень, сіль і перець за смаком. Все ретельно перемішуємо.
- Оливки нарізаємо дрібними шматочками, додаємо в масу з рибою і туди ж кладемо відварений рис. Все знову ретельно перемішуємо.
- Мокрими руками з маси формуємо котлетки і перекладаємо на деко, застелений пергаментним папером.
- Заготівлю ставимо в духовку і випікаємо протягом 20-25 хвилин. А потім трохи охолоджуємо і подаємо до столу.
Приємного апетиту!