Скумбрія, запечена в гірчичному соусі

Любіть рибку? Тоді вам обов’язково варто спробувати приготувати її за нашим рецептом. Така скумбрія має досить цікавий і незвичайний смак. Виходить яскравою і дуже апетитною. Скумбрія в гірчичному соусі прекрасно підійде до вечері, готується швидко і просто. Така рибка сподобається всім, хто дотримується правильного харчування і виходить казково смачною.

Необхідні продукти

  • 2 скумбрії
  • 1 цибулина
  • 2 столові ложки майонезу
  • 3 столові ложки соєвого соусу
  • 2 столові ложки гірчиці

Починаємо приготування

  • Скумбрію очистити від нутрощів і ретельно промиваємо, а потім нарізаємо шматочками.
  • Лук очищаємо і нарізаємо півкільцями.
  • Кладемо В чашку майонез, додаємо соєвий соус і гірчицю, ретельно перемішуємо.
  • У миску до рибці додаємо цибулю і вийшов соус. Все перемішуємо, накриваємо плівкою і залишаємо маринуватися на 20-30 хвилин.
  • Розігріваємо духовку до 170 градусів.
  • Перекладаємо рибу у форму для випічки і ставимо в духовку. Випікаємо протягом 20-30 хвилин, а потім перекладаємо на тарілку і подаємо до столу.
  • На гарнір до такої рибки можна подати запечена картопля з часником, приготовлений за рецептом Джеймі Олівера з нашого сайту.

    Скумбрия, запеченная в горчичном соусеПриємного апетиту!