На свята я дуже часто готую лосось, запечений під соусом з трав.
Цю страву прикрашає святковий стіл, і всі гості просто в захваті. Риба виходить надзвичайно ніжною і вишуканою. Сьогодні я хочу поділитися рецептом лосося, запеченої під соусом з трав.
Інгредієнти
- зелень свіжого базиліка — 10 грам;
- по 15 грам кропу і петрушки;
- половинка лимон;
- 300 мілілітрів вершків;
- 800 г філе лосося;
- чорний мелений перець — 0,5 чайної ложки;
- чайна ложка морської солі;
- дві чайні ложки гірчиці дижонской.
- три яєчних жовтки.
Лосось, запечений під соусом з трав: покроковий рецепт
Перед подачею на стіл прикрасьте запечений лосось гілочкою свіжої зелені. Хочу сказати, що для мене риба виходить набагато смачніше коли вона свіжа, а не заморожена. Справа в тому, що під час заморожування вона втрачає свій смак і соковитість.
Приємного апетиту.