Неймовірно смачна скумбрія в соєво-гірчичному соусі

Ця скумбрія буквально тане в роті. Вона виходить соковита, ароматна і неймовірно смачна. Ви будете готувати її постійно, варто вам тільки спробувати. Рибка ідеально підійде до обіду або вечері. Готується дуже просто і досить швидко.

Необхідні продукти

  • 3 скумбрії
  • 2 цибулини
  • 1 їдальня ложка майонезу
  • 3 столові ложки гірчиці
  • 4 столові ложки соєвого соусу
  • 3 горошини запашного перцю

Починаємо приготування

  • Рибу розморожуємо, потрошимо, добре промиваємо і просушуємо рушником.
  • Лук очищаємо і нарізаємо тонкими півкільцями.
  • Ділимо підготовлений цибулю на 3 частини і закладаємо в кожну рибку, в район голови кладемо одну горошину запашного перцю.
  • У миску наливаємо соєвий соус, додаємо майонез і гірчицю. Все добре перемішуємо.
  • Отриманою масою промазуємо рибку і залишаємо маринуватися на 10-15 хвилин. Потім запаковуємо її у фольгу і кладемо на деко.
  • Рибку випікаємо в духовці, розігрітій до 180 градусів, протягом 30 хвилин. Через відведений час дістаємо її з духовки і викладаємо на тарілку, злегка розпакувавши від фольги.
  • Подавати таку рибку можна з запеченими овочами в маринаді. Приготувати їх можна за рецептом з нашого сайту.

    Невероятно вкусная скумбрия в соево-горчичном соусе

    Приємного апетиту!