Рецепт такий рибки просять всі «Хе з товстолобика»

Хе з товстолобика — смачна і дуже корисна страва. Товстолобик рибка жирна, а значить в ній містяться багато насичених жирів, які так корисні для нашого серця і суглобів. Крім безсумнівної користі, рибка ще і неймовірно смачна. І досить просто готується. Така рибка стане прекрасним доповненням до вашого повсякденного столу або прикрасою святкового. Подавати рибку краще всього з картопляним пюре. І тоді ваші близькі точно прийдуть в невимовний захват.

Необхідні продукти

  • 500 грам філе товстолобика
  • 300 грам цибулі
  • 300 грам моркви
  • 4 лаврових аркуша
  • 150 мілілітрів 9% оцту
  • 2 столові ложки цукру
  • 1,5 чайні ложки солі
  • хмелі-сунелі
  • 100 мл рослинного масла

Починаємо приготування

  • Філе рибки нарізаємо порційними шматочками.
  • Лук очищаємо і нарізаємо тонкою соломкою. Очищену моркву натираємо на тертці для моркви по-корейськи.
  • У миску наливаємо оцет, рослинне масло, додаємо сіль, цукор, лавровий лист, хмелі-сунелі і все добре перемішуємо.
  • В отриманий маринад кладемо цибулю з морквою і все ретельно перемішуємо, злегка придавлюючи. Потім кладемо рибку, все добре перемішуємо, накриваємо тарілкою, придавлюємо вантажем і ставимо в холодильник на 2 години.
  • Через відведений час рибку дістаємо і розкладаємо по банках. А потім знову прибираємо в холодильник на 2 доби. Через відведений час рибка готова, можна подавати до столу.
  • Рибка виходить соковита, в міру солона і дуже смачна. Ми впевнені, вам сподобається.

    А подати рибку можна з ніжним пюре з цвітної капусти. Приготувати його можна за рецептом з нашого сайту.

    Рецепт такой рыбки просят все «Хе из толстолобика»Приємного апетиту!