Смачні млинці марокканські

Представляємо вашій увазі рецепт цікавих млинчиків, які припадуть до душі кожному.

Млинці люблять в кожній родині. Марокканські млинці готуються з тіста, в яке додають манну крупу і борошно, при цьому не використовують яйця і молоко. Також вони смажаться без масла і тільки з одного боку. Виходить таке ласощі дуже ніжним і має пористу структуру. Подають їх з соусом, який готується з меду і розтопленого вершкового масла. Цей неповторний смак ваші домочадці запам’ятають надовго. Вони такі смачні, що уплетаются один за одним. Рекомендую кожної хозяєчці взяти цей рецептик на заміточку і порадувати домочадців новими ласощами.

Потрібні інгредієнти

  • 250 гр манної крупи
  • 80 гр борошна
  • 8 гр швидкорозчинних дріжджів
  • 1 чайна ложка солі
  • 500 мл теплої води
  • 10 гр розпушувача
  • 1 їдальня ложка цукрового піску
  • 80 гр меду
  • 80 гр вершкового масла

Починаємо процес

  • В першу чергу в окрему ємність відправляємо борошно, манну крупу, сіль, цукровий пісок, дріжджі і теплу воду. Використовуючи міксер, збиваємо всі 3 – 4 хвилини.
  • Після закінчення потрібного часу додаємо розпушувач і продовжуємо процес збивання ще півхвилини.
  • Тепер накриваємо ємність харчовою плівкою і залишаємо в теплому місці на півгодини.
  • Потім в окрему ємність відправляємо мед і розтоплене вершкове масло. Перемішуємо до однорідності.
  • Після закінчення потрібного часу розігріваємо сковороду і, використовуючи невеликий ополоник, викладаємо тісто по центру. Млинець обсмажуємо тільки з одного боку. Перевертати його не потрібно. Часу на смаження одного млинця знадобиться до 3 хвилин.
  • В результаті на поверхні утворюється багато дірочок. Коли не залишиться й мокрого місця, знімаємо млинець зі сковороди.
  • Подаємо їх теплими з підготовленим медовим соусом.
  • Ще Вам можуть сподобатися незрівнянні яблучні млинці, рецепт яких ви знайдете на нашому сайті «Ідеї рецептів «.

    Вкуснейшие марокканские блины

    Приємного апетиту!