Відмінні курячі оладки з манкою

Представляємо вашій увазі рецепт дуже апетитного страви з курки, яке припаде до душі кожному.

Виходять відбивні дуже ніжними, ароматними, соковитими і мега апетитними. Подати їх можна зі сметаною, томатним соусом, зеленню або салатом. Вони можуть виступити і як основним блюдом, і як закускою. Більш того, їх дуже легко приготувати, тому ви з легкістю зможете розбавити своє повсякденне меню. Ваші домочадці уплетут за обидві щоки, ви й не помітите. Рекомендую кожної хозяєчці взяти цей рецептик на заміточку.

Потрібні інгредієнти

  • 200 гр курячого філе
  • 4 столові ложки манної крупи
  • 1 яйце
  • половина чайної ложки солі
  • спеції за смаком
  • 3 столові ложки олії для смаження
  • 1 цибуля
  • 120 мл кефіру

Починаємо процес

  • В першу чергу вимиваємо куряче філе й обсушуємо. Видаляємо пленочки і надлишки жиру. Після чого нарізаємо м’ясо невеликими шматочками і складаємо в чашу блендера.
  • Потім очищаємо цибулю та нарізаємо його великими шматочками. Перекладаємо до філе.
  • Тепер відправляємо сюди манну крупу і кефір. Солимо і насипаємо спеції за смаком.
  • Пюрируем все до однорідної маси 2 хвилини. В результаті отримуємо густе тісто.
  • Розігріваємо сковороду з маслом і викладаємо порціями підготовлене тісто. Зручніше використовувати для цього столову ложку. Надаємо їм круглу або овальну форму. Вогонь повинен бути мінімальним.
  • Обсмажуємо заготівки з двох боків до рум’яного кольору. Потім перекладаємо на блюдо для подачі. Подаємо до столу теплими.
  • Ще Вам можуть сподобатися пісні дріжджові оладки, рецепт яких ви знайдете на нашому сайті «Ідеї рецептів».

    Отменные куриные оладьи с манкой

    Приємного апетиту!