Швидкий вечеря: ліниві вареники з капустою тушкованою

Є безліч варіантів швидкого вечері: цей рецепт, як раз, один з них.

Вам знадобиться всього 30 хвилин, щоб його приготувати: зате блюдо виходить дуже смачним. Чому б не зробити ліниві вареники? Тільки подавати їх будемо не зі сметаною, а з тушкованою капустою. Вечеря виходить ситним, хоч у ньому і відсутня м’ясо. Приготуйте своїм домочадцям: і вони скажуть вам спасибі.

Необхідні інгредієнти

  • 400 грам капусти;
  • 1 морквина;
  • 1 цибулина;
  • 50-100 мл рослинного масла;
  • 2 лаврових листа;
  • чорний мелений перець за смаком;
  • ½ Чайної ложки солі;
  • 2 зубчики часнику.

для тіста

  • 200 мл кефіру;
  • 250-300 грам борошна;
  • ½ Чайної ложки солі.

Як приготувати ліниві вареники з капустою тушкованою

  • Спочатку готуємо тісто. В окрему миску виливаємо кефір: теплий або кімнатної температури.
  • У кефір засипаємо сіль і поступово додаємо просіяне пшеничне борошно. Замішуємо тісто, як на пельмені. Залишаємо його постояти: на той час, поки робимо начинку.
  • Білокачанну капусту шаткуємо тонкою соломкою.
  • Очищений від лушпиння ріпчасту цибулю нарізаємо невеликими кубиками.
  • Трьом моркву на крупній тертці.
  • Ставимо розігріватися сковорідку наливаємо на неї рослинне масло.
  • Викладаємо в сковорідку цибулю і обсмажуємо до прозорого стану.
  • Потім відправляємо до цибулі терту моркву і обсмажуємо овочі приблизно 3 хвилини до м’якості.
  • У сковороду з овочами викладаємо шинковану капусту.
  • Все перемішуємо, і обсмажуємо протягом 10 хвилин.
  • Через цей час овочі солимо, перчимо за смаком і додаємо лавровий лист.
  • Якщо капуста виходить сухою, можна долити води або бульйону.
  • Рада. Я в такому випадку додаю томатний соус, зроблений в домашніх умовах: виходить пікантно і ароматно.
  • Сковороду накриваємо кришкою, весь вміст тушкуємо до готовності капусти.
  • За кілька хвилин до закінчення додаємо в сковороду часник, пропущений через спеціальний прес.
  • Готове тісто ділимо на дві частини.
  • З частин тіста розкачуємо джгут, діаметром 5-7 міліметрів, і ріжемо на невеликі шматочки.
  • Каструлю з водою ставимо на вогонь, солимо і кидаємо в неї вареники. Варимо до готовності.
  • Зливаємо зайву воду і додаємо вареники до тушкованої капусти. Все перемішуємо.
  • Ось такий варіант ідеального, а головне, швидкого, вечері у нас вийшов. На приготування йде приблизно 30 хвилин. Ліниві вареники з капустою тушкованою виходять дуже ситними, незважаючи на відсутність у страві м’яса. Заходьте на наш сайт: там є багато смачних рецептів на будь-який смак і гаманець.

    Быстрый ужин: ленивые вареники с тушеной капустой

    Приємного апетиту.