Пісні вареники з картоплею і солоними огірками

Швидше за все так вареники ви ще не готували. Адже в якості начинки ми будемо використовувати картоплю і солоні огірки. Вийдуть вони просто приголомшливими з цікавим та оригінальним смаком. Якщо ви дотримуєтеся посту, то це блюдо зможе чудово урізноманітнити ваше меню.

Необхідні продукти

  • 200 мілілітрів води
  • пів чайної ложки солі
  • 400 грам пшеничного борошна
  • рослинна олія
  • 800 грам картоплі
  • 2 цибулини
  • 2 солоних огуреца

Починаємо приготування

  • Картопля очищаємо, нарізаємо довільними шматочками, кладемо в каструлю і заливаємо водою. Відварюємо до готовності. З готового картоплі зливаємо воду, солимо і перчимо за смаком, а потім додаємо половину підготовленого цибулі і перетворюємо все толкушкой в пюре.
  • Лук очищаємо, нарізаємо дрібними шматочками і обсмажуємо до золотистого кольору.
  • У миску наливаємо воду, додаємо сіль і рослинне масло (3 ст. л.). Туди ж в декілька прийомів вводимо пшеничне борошно і замішуємо м’яке і щільне тісто.
  • Загортаємо тісто в пакет і залишаємо на 30 хвилин.
  • Солоний огірок нарізаємо дрібним кубиком і додаємо в картопляне пюре, перемішуємо.
  • Перекладаємо тісто на робочу поверхню, присипану борошном. Тісто розгортаємо в тонкий пласт і вирізаємо склянкою невеликі гуртки. Зверху на них викладаємо начинку і ліпимо вареники.
  • Відварюємо вареники з легка підсоленій воді до готовності.
  • Спробуйте також приготувати вареники на заварному тісті. Рецепт його приготування є на нашому сайті.

    Постные вареники с картофелем и солеными огурцами

    Приємного апетиту!