Шоколадне печиво з зефіром «Зефір»

Цей десерт обов’язково доведеться вам за смаком. Ви можете приготувати його до дитячого свята або просто в якості приємного доповнення до сімейного вечері. Готується десерт просто, швидко і з доступних продуктів. Ви будете від нього в захваті!

Необхідні продукти

  • 175 грам пшеничного борошна
  • 40 грам какао-порошку
  • 1/2 чайної ложки розпушувача
  • 2 курячих яйця
  • 50 мл рослинного масла
  • 100 грам білого цукру
  • 50 грам коричневого цукру
  • щіпка солі
  • 30 грам шоколаду
  • 100 грам «Зефір»

Починаємо приготування

  • «Зефір» кладемо в морозилку на 1 годину.
  • У миску просіваємо борошно пшеничне, додаємо сіль, розпушувач і какао-порошок. Все добре перемішуємо.
  • У чашку насипати два види цукру (50 гр. + 50 гр.) і додаємо рослинне масло. Збиваємо все з допомогою міксера, а потім по одному вводимо курячі яйця.
  • Розтоплюємо підготовлений шоколад.
  • В отриману масу додаємо суху суміш і шоколад. Все перемішуємо і замішуємо м’яке тісто.
  • З готового тіста ліпимо коржик, в центр кладемо зефір і скріплюємо краю. Заготівлю скачуємо в кулю. Щоб тісто не прилипало, змочуємо руки водою.
  • Готові кульки обвалюємо в цукрі і перекладаємо на деко, застелений пергаментним папером. І ставимо в духовку, розігріту до 200 градусів. Випікаємо протягом 5 хвилин, а потім подаємо до столу.
  • Шоколадное печенье с зефиром «Маршмеллоу»

    Приємного апетиту!