Печиво «Грибочки»: смакота до чаю

Така випічка змусить вас згадати про те, як захоплюючий процес збирання грибів.

Спечіть печиво «Грибочки», адже на нашому сайті знайдеться хороший рецептик, з яким ви по вуха пориньте в захоплюючий світ на грибний галявині. А які смачні печенюшки виходять — не відірватися!

Інгредієнти

  • борошно — 500 грам;
  • масло вершкове — 250 грам;
  • пудра цукрова — 150 грам;
  • цукор ванільний — 1 чайна ложка;
  • яйце — 2 штуки;
  • крохмаль — 40 грам;
  • розпушувач — 1 пакетик;
  • какао-порошок — 2 чайні ложки.

Печиво «Грибочки»: покроковий рецепт

  • Розм’якшене масло змішайте з цукровою пудрою ваніллю. В однорідну масляну суміш введіть яйця по одному і добре розмішайте.
  • Далі додайте борошно, крохмаль і розпушувач. Замісіть тісто і покладіть в холодильник до легкого загусання.
  • Потім з охолодженого тіста ліпимо невеликі кульки і викладаємо на деко, застелений папером.
  • Щоб наше печиво нагадувало гриби, зробимо ніжки грибів. Для цього візьміть широку трубочку і натисніть в центр кульки, попередньо опустивши кінець трубочки в какао.
  • Випікайте печиво до готовності в розігрітій духовки. У мене це зайняло приблизно 20 хвилин.
  • Таке незвичайне оформлення печива зацікавить всіх, хто його побачить. А хто спробує, той ніколи не забуде печиво «Грибочки» і неодмінно попросить поділитися рецептом.

    Печенье «Грибочки»: вкуснятина к чаю

    Приємного чаювання