Якщо вам нема чого подати на стіл до чаю, спечіть печиво «Бармак».
На смак воно виходить дивовижним: тісто ніжне, з хрусткою скоринкою і дуже смачна горіхова начинка. Готується печиво досить швидко і просто: всього 30 хвилин. Результат ж вражає уяву: обов’язково спробуйте. Плюси цієї випічки в тому, що тісто будемо робити без соди і дріжджів, але від цього воно не менш смачне.
Необхідні інгредієнти
для начинки
- 100 грам волоських горіхів;
- 100 грам цукру;
- 1 столова ложка води.
для тіста
- 20 грам вершкового масла;
- 150 грам сметани;
- 1/3 чайної ложки солі;
- 230 – 250 грам борошна.
Як приготувати ніжне печиво «Бармак» до чаю
Печиво «Бармак» виходить рум’яним, ніжним, смачним. Перед подачею на стіл можна посипати цукровою пудрою. Ця випічка порадує вас простотою приготування і незвичайним смаком. Ласощі чудово підійде і для святкового меню: всі гості будуть в захваті. Заходьте на наш сайт і зберігайте собі цікаві рецепти.
Приємного чаювання.