Сирні палички до чаю або кави

Сирні палички виходять такими смачними, що ваші близькі будуть просити готувати їх знову і знову. Палички стануть прекрасним доповненням до чаю або кави. Їх можна подавати до сніданку або просто для перекусу. Для їх приготування можна використовувати сир будь-якої жирності, а також ароматизувати їх ваніллю або корицею.

Необхідні продукти

  • сир — 400 гр
  • куряче яйце — 1 шт
  • сметана — 3 ст. л
  • цукор — 3 ст. л
  • пшеничне борошно — 300 гр
  • ванільний екстракт — 1 ч. л
  • сіль — 1/2 ч. л
  • розпушувач — 2 ч. л
  • цукрова пудра
  • рослинна олія

Починаємо приготування

  • У миску кладемо сир, додаємо куряче яйце, додаємо сіль, цукор, ванільний екстракт і сметану. Все збиваємо з допомогою блендера.
  • Пшеничне борошно змішати з розпушувачем і просіваємо в сирну масу. Вимішуємо тісто спочатку лопаткою, а потім руками.
  • Готове тісто перекладаємо на робочу поверхню, присипану борошном і вимішуємо тісто до м’якості. Розкачуємо його в тонкий пласт і нарізаємо смужками довільної ширини і довжини.
  • Смужки обсмажуємо на розпеченій сковороді у великій кількості олії. І викладаємо на блюдо, застелене паперовим рушником.
  • Палички перекладаємо на тарілку, присипаємо цукровою пудрою і подаємо до столу.
  • Спробуйте також яблучні сконы. Це смачне трикутне печиво, виготовлене за рецептом з нашого сайту, обов’язково доведеться вам за смаком.

    Творожные палочки к чаю или кофе

    Приємного чаювання!