Солодка випічка з повидлом завжди сприймається на «ура»: варто лише згадати смачне печиво, яке давали нам в садочку.
Так чому б самим не спробувати приготувати таке ласощі? Печиво «Хвилинка» з повидлом, зроблене за цим рецептом, не відрізнити від магазинного аналога. Воно виходить солодким, апетитним, красивим і дуже смачним. Тісто ніжне і м’яке. Готується випічка просто і легко: навіть замісити тісто не складе праці. Солодке ласощі можна подати на стіл до вечірнього чаювання, а можна і гостей їм порадувати: всі залишаться задоволені.
Необхідні інгредієнти
- 350 грам пшеничного борошна;
- 120 грам вершкового масла;
- 100 грам сметани;
- 50 грам цукру;
- 1 яйце;
- ½ Чайної ложки соди;
- ¼ Чайної ложки солі;
- повидло для начинки.
Як приготувати печиво «Хвилинка» з повидлом
Печиво «Хвилинка» з повидлом виходить дуже смачним і ніжним. Солодкість ви можете регулювати самі, додаючи або не додаючи цукор в тісто. Повидло надає печінкою додатковий пікантний смак. Ви будете в захваті від результату: перевірено! Заходьте на наш сайт і зберігайте собі рецепти смачних страв.
Приємного всім чаювання і відмінного настрою.