Пісочне печиво з повидлом може мати будь-яку форму.
- Кількість порцій: 15
- Час підготовки: 50 хвилин
- Час приготування: 20 хвилин
Рецепт пісочного печива з повидлом з чорної смородини
В якості начинки можна вибрати варення за смаком. З пісочним тістом однаково добре поєднуються кисле й солодке повидло. Вибирайте брусничний, абрикосовий джем або повидло з чорної смородини.
Готуйте печиво наступним чином:
Готове печиво розріжте на квадрати або ромби.
Пісочне печиво з повидлом у вигляді квітки
Для цього печива підготуйте наступні інгредієнти:
- борошно – 400 г;
- маргарин – 250 г;
- повидло – 230 г;
- яйце – 1 шт;
- цукор – 2 ст. л;
- вода – 50 мл;
- сіль – ½ ч. л.;
- цукрова пудра.
Маргарин можна замінити вершковим маслом.
Приступайте до приготування печива:
Остигле печиво присипте цукровою пудрою.
Тісто можна також розрізати на довгі трикутники і викласти начинку на їх підставу. Потім поверніть трикутник рулетом, починаючи з широкого підстави. У результаті вийдуть трубочки з повидлом всередині.
Не менш ефектним виходить печиво круглої форми, в середину якого викладена начинка. Щоб повидло не випливало, злегка підніміть бортики у вироби або зробіть в середині невелике поглиблення.
Вибирайте рецепт, який припав вам до смаку, і радуйте своїх близьких.