Східні цукерки з карамелізованою моркви

Представляємо вашій увазі рецепт дуже смачних цукерок, які сподобаються абсолютно всім.

Це східне ласощі не тільки дуже апетитне, але і корисне. Більш того, його вважають природним афродизіаком. Родом цукерки з Туреччини. Для того, щоб їх випробувати зовсім не обов’язково летіти в цю країну. Ви їх з легкістю приготуєте самостійно. Розбавляйте свої чаювання новими неймовірними смаками.

Потрібні інгредієнти

  • 500 гр моркви
  • 150 гр цукрового піску
  • 2 столові ложки кукурудзяного крохмалю
  • 1 мандарин
  • 2 столові ложки води
  • 100 гр мигдалю
  • 2 столові ложки кокосової стружки

Починаємо процес

  • В першу чергу, використовуючи тертку, натираємо на дрібній фракції очищену моркву. За бажанням можете подрібнити її в блендері.
  • Беремо каструлю з товстим дном і відправляємо в неї підготовлений овоч.
  • Потім вливаємо воду і ставимо на вогонь. Він повинен бути мінімальним. Тушкуємо приблизно 40 хвилин. При цьому потрібно періодично помішувати.
  • Після закінчення потрібного часу насипаємо цукровий пісок і продовжуємо тушкувати ще 5 хвилин.
  • Після чого нарізаємо маленькими шматочками очищений мандарин і перекладаємо його до моркви.
  • Також рубаємо ножем мигдаль і відправляємо слідом. Перемішуємо все добре.
  • Тепер насипаємо крохмаль і продовжуємо тушкувати ще 5 хвилин.
  • Беремо форму з низькими бортиками. Застеляємо її пергаментним папером і викладаємо морквяне пюре. Развравниваем його і щільно утрамбовується.
  • Потім накриваємо харчовою плівкою і ставимо в холодильник на пару годин.
  • Після закінчення потрібного часу дістаємо і нарізаємо квадратиками. Потім обвалюють їх в кокосовій стружці.
  • Зберігаємо в холодильнику не більше тижня.
  • Ще Вам можуть сподобатися смачні цукерки з бананом, рецепт яких ви знайдете на нашому сайті «Ідеї рецептів».

    Восточные конфеты из карамелизированной моркови

    Приємного апетиту!