Незрівнянні чебуреки з сиром і картоплею

Представляємо вашій увазі рецепт дуже смачних чебуреків, які припадуть до душі кожному.

Існує безліч різних начинок для цієї страви. Не всі люблять їх з м’ясним наповнювачем. Пропонуємо вам приготувати не менш смачну начинку: тертий сир і сиру картоплю. Поєднання таких інгредієнтів приведе в захоплення кожного. Чебуреки виходять дуже ароматними, поживними, соковитими і такими смачними, що уплетаются один за одним. Ніжне тонке тісто, соковита начинка: їсти таку смакоту одна насолода. Рекомендую всім спробувати і розбавити своє меню новими неймовірними смаками.

Потрібні інгредієнти

Для тіста

  • 500 гр борошна
  • 150 мл води
  • 1 яйце
  • половина чайної ложки солі

Для начинки

  • 100 гр сиру
  • 2 картоплі
  • 20 гр свіжого кропу
  • половина чайної ложки солі
  • 1 яйце
  • половина чайної ложки чорного меленого перцю

Для смаження

  • 200 мл рослинного масла

Починаємо процес

  • В першу чергу Доводимо до кипіння воду.
  • Просіваємо в окрему ємність 300 гр борошна. Після чого потрібно додати сіль і влити окріп. Лопаткою все перемішуємо до однорідності. Після чого залишаємо остигати.
  • Після закінчення потрібного часу додаємо яйце і швидко перемішуємо.
  • Тепер просіваємо борошно, що залишилося, і замішуємо тісто. В результаті воно повинно вийти дуже еластичним. Вимішувати вам буде потрібно приблизно 10 хвилин, при цьому використовуємо борошно на підплив.
  • Після чого загорнути його в пакет і кладемо в морозильну камеру приблизно на 15 хвилин.
  • Очищаємо картоплю і, використовуючи тертку, натираємо його на дрібній фракції. Сік потрібно віджати.
  • Також використовуючи тертку, натираємо на дрібній фракції твердий сир і перекладаємо його до картоплі.
  • Вимиваємо кріп і обсушуємо його. Потім дрібно нарізаємо і відправляємо до решти інгредієнтів.
  • Вбиваємо яйце, солимо і перчимо за смаком. Тепер добре все перемішуємо до однорідної маси.
  • Після закінчення потрібного часу дістаємо тісто з морозильної камери і розміщуємо його на робочій поверхні. Підкочуємо і нарізаємо невеликими шматочками.
  • Тепер кожен з них потрібно розкачати в тонкий корж і у формі півмісяця на одній стороні розмістити начинку.
  • Накриваємо другою стороною тіста і з’єднуємо, використовуючи вилку.
  • Беремо сковороду з товстим дном і ставимо на вогонь. Вливаємо сюди олію і нагріваємо.
  • Після закінчення потрібного часу відправляємо сюди заготовки обсмажуватися з двох сторін, по 2 хвилини з кожного.
  • Потім перекладаємо їх на паперові рушники для того, щоб видалити зайве масло. До столу подаємо гарячими.
  • Ще Вам можуть сподобатися апетитні чебуреки з кабачків, рецепт яких ви знайдете на нашому сайті «Ідеї рецептів».

    Бесподобные чебуреки с сыром и картошкой

    Приємного апетиту!