Чудовий буряковий рулет: пікантна закуска

Чудовий буряковий рулет — відмінна закуска. Домашній рулет з оселедцевим маслом виходить неймовірно смачним і просто тане в роті.

Рулет з буряка можна сміливо подавати до святкового столу: він має чудовий зовнішній вигляд, відмінний смак і неповторний аромат. Спробуйте приготувати спокусливо апетитний рулет хоч один раз — і це ласощі стане частим гостем на вашій кухні. З найпростіших інгредієнтів виходить приголомшливо солона закуска.

Інгредієнти

  • варена буряк — 130 грам;
  • молоко — 100 мілілітрів;
  • борошно — 90 грам;
  • куряче яйце — 1 штука;
  • рослинна (оливкова) олія — 1 столова ложка;
  • сіль за смаком;
  • свіжий зелений лук;
  • оселедець — 100 грам;
  • вершкове масло — 70 грам;
  • майонез — 2 столові ложки.

Чудовий буряковий рулет: покроковий рецепт

  • Для чудового бурякового рулету нам знадобиться одна варена буряк (вага буряка приблизно 130 грам).
  • Буряк для рулету очищаємо і подрібнюємо в пюре за допомогою блендера.
  • Порада: дуже добре використовувати солодку буряк, але якщо у вас буряк попадеться несолодка, можна додати дрібку цукру.
  • Пюре з буряка перекладаємо в глибоку миску.
  • В одного курячого яйця відокремлюємо білок від жовтка.
  • У миску до буряках додаємо один яєчний жовток (без білка), і все добре перемішуємо до однорідності.
  • Потім вливаємо молоко, і знову все перемішуємо.
  • Тепер додаємо рослинне масло і ще раз перемішуємо.
  • Порада: замість рослинного масла можна використовувати оливкову олію.
  • І тільки тепер додаємо борошно пшеничне (за рецептом) і замішуємо тісто для чудового бурякового рулету.
  • Яєчний білок збиваємо до стійкої піни за допомогою міксера.
  • Збитий яєчний білок відправляємо в тісто, і все перемішуємо до отримання однорідної маси.
  • Форму для випікання (я використовувала прямокутну форму) застеляємо пергаментним папером (або можна використовувати силіконовий килимок).
  • Виливаємо тісто в підготовлену форму і рівномірно розподіляємо його.
  • Випікаємо заготовку для рулету в добре розігрітій до 220 градусів духовці 15-20 хвилин.
  • Цим часом займемося приготуванням начинки для чудового бурякового рулету.
  • У чашу блендера перекладаємо оселедець (за рецептом) і подрібнюємо її.
  • У чашу до подрібненої рибу кладемо вершкове масло і добре перемішуємо до отримання однорідної маси.
  • Потім додаємо дві столові ложки майонезу і ще раз перемішуємо. Оселедцеве масло для бурякового рулету готово.
  • Зелена цибуля добре промиваємо і дрібно подрібнюємо за допомогою ножа.
  • Готову заготовку для рулету дістаємо з форми, знімаємо з неї пергаментний папір (або силіконовий килимок), загортаємо теплу заготовку у формі рулету в чисте кухонний рушник і залишаємо до повного охолодження.
  • Охолоджений буряковий рулет розгортаємо, змащуємо готової оселедцевою начинкою, посипаємо рубаним зеленим луком і знову загортаємо.
  • Готовий буряковий рулет щільно загортаємо в харчову плівку.
  • Рулет в плівці залишаємо на 5-6 годин.
  • Дуже смачний, ніжний, апетитний оселедцевий рулет простий у приготуванні. Таку закуску ваша сім’я оцінить по достоїнству. Я готую таку страву своїм рідним навіть дуже часто — і вони просто в захваті від чудового бурякового рулету з оселедцевим маслом.

    Замечательный свекольный рулет: пикантная закуска

    Приємного апетиту.