Обалденние міні чебуреки

Представляємо вашій увазі рецепт дуже апетитних чебуреків, які припадуть до душі кожному.

Соковита м’ясна начинка і хрустке пузырчатое тісто: все це не може не закохатися в себе. Чебуреки обожнюють у кожній родині. Вони виходять такими смачними, що від них просто складно відірватися. Більш того, їх дуже легко приготувати, тому ви з легкістю зможете урізноманітнити своє меню такий обалденной смакотою. Ці апетитні і хрусткі міні чебуреки розлетяться зі столу з неймовірною швидкістю. Рекомендую кожної хозяєчці взяти цей рецептик на заміточку.

Потрібні інгредієнти

Для тіста

  • 600 гр борошна
  • 60 мл рослинного масла
  • 1 чайна ложка солі
  • 400 мл гарячої води

Для начинки

  • 450 гр м’ясного фаршу
  • 200 гр ріпчастої цибулі
  • 1 чайна ложка солі
  • половина чайної ложки чорного меленого перцю
  • 1 чайна ложка сушеної петрушки і кропу
  • 500 мл рослинного масла
  • 150 мл води

Починаємо процес

  • В першу чергу в окремій ємності об’єднуємо борошно і сіль. Після чого робимо по центру поглиблення і вливаємо в нього окріп з маслом. Добре все перемішуємо.
  • Потім відправляємо тісто на дошку і замішуємо руками. За необхідності підсипаємо трохи борошна. Вимішуємо тісто до того моменту, поки воно не перестане липнути до рук. Часу на цей процес піде приблизно 10 хвилин.
  • Після чого відправляємо його в поліетиленовий пакет і залишаємо на півгодини відпочити.
  • Очищаємо цибулю і дрібно нарізаємо його. Додаємо до нього трохи солі і добре перемішуємо до виділення соку.
  • Потім додаємо сюди фарш, мелений чорний перець, сухі трави. Добре все перемішуємо приблизно 3 – 4 хвилини.
  • Тепер вливаємо воду і знову помішуємо.
  • Після закінчення потрібного часу відрізаємо невеликий шматочок тіста і розгортаємо його в коло. Товщина повинна бути приблизно 2 мм
  • Формою вирізаємо невеликі кола. Можете для цього використовувати піалу. На половину кожного кола викладаємо по одній столовій ложці підготовленого фаршу і скріплюємо краю.
  • Розігріваємо сковороду з рослинним маслом. Температура повинна бути 170°. Якщо у вас немає кулінарного градусника, то можете перевірити температуру за допомогою шматочка тіста. Для цього опускаємо його в гаряче масло. Навколо нього повинні утворюватися бульбашки.
  • Потім викладаємо сюди чебуреки і робимо вогонь середнім. Обсмажуємо їх на пару хвилин з кожного боку. У результаті повинна бути золотава скоринка. При цьому процесі потрібно лопаткою поливати чебуреки гарячим маслом. За рахунок цього скоринка виходить хрусткою і пухирчастої.
  • До столу подаємо в теплому вигляді.
  • Ще Вам можуть сподобатися незрівнянні чебуреки з сиром і картоплею, рецепт яких ви знайдете на нашому сайті «Ідеї рецептів».

    Обалденные мини чебуреки

    Приємного апетиту!