Обалденние запечені печериці з прованськими травами

Представляємо вашій увазі рецепт приголомшливою закуски з печериць, яка припаде до душі кожному.

Приготувати її простіше простого і не займе багато часу. Такий грибний смакотою ви зможете з легкістю розбавити своє як буденне, так і святкове меню. Грибочки виходять дуже ароматні, ситні і такі апетитні, що від них просто складно відірватися. На моєму святковому столі вони розлітаються завжди на «ура». Рекомендую кожної хозяєчці взяти цей рецептик на заміточку.

Потрібні інгредієнти

  • 400 гр печериць

Для маринаду

  • 2 зубчики часнику
  • 20 гр вершкового масла
  • сіль і чорний мелений перець за смаком
  • 1 чайна ложка прованських трав
  • 15 мл бальзамічного оцту

Починаємо процес

  • В першу чергу добре вимиваємо гриби, за потреби очищаємо і нарізаємо великими шматочками.
  • Потім розтоплюємо вершкове масло і додаємо до нього сіль, чорний мелений перець, прованські трави, бальзамічний оцет і часник, попередньо продавлений через прес. Добре все перемішуємо і відправляємо до грибів.
  • Перемішуємо їх так, щоб кожен грибочок зміг промаринуватися. Залишаємо на чверть години в такому вигляді.
  • Беремо форму для запікання і викладаємо в неї підготовлені гриби.
  • Відправляємо духовку, попередньо розігріту до 220°, на 10 хвилин.
  • Після закінчення потрібного часу наша закуска готова і її в теплому вигляді можна подавати до столу.
  • Ще Вам можуть сподобатися обалденние печериці фаршировані перловкою, рецепт яких ви знайдете на нашому сайті «Ідеї рецептів».

    Обалденные запеченные шампиньоны с прованскими травами

    Приємного апетиту!