Обалденние печериці фаршировані перловкою

Представляємо вашій увазі рецепт приголомшливо смачною закуски, яка припаде до душі кожному.

Такі печериці уплетаются з величезним задоволенням. Приготувати їх зовсім нескладно, тому ви з легкістю зможете розбавити своє як буденне, так і святкове меню такою смакотою. Печериці фаршировані перловкою підкорять кожного. Варто тільки раз скуштувати і вони обов’язково стануть частими гостями вашого столу. Рекомендую кожної хозяєчці взяти цей рецептик на заміточку.

Потрібні інгредієнти

  • 5 великих печериць
  • 3/4 склянки перлової крупи
  • 80 гр копченого сулугуні
  • 1 цибуля
  • 1 головка часнику
  • 40 гр вершкового масла
  • 400 мл води
  • половина лимона
  • 2 столові ложки рослинної олії
  • 5 гілочок сушеного чебрецю
  • 1 столова ложка сушеної петрушки
  • щіпка солі
  • мелений чорний перець за смаком

Починаємо процес

  • В першу чергу промиваємо до прозорої води перлову крупу.
  • Потім очищаємо цибулю і дрібно нарізаємо його.
  • Після чого половину зубчиків часниковою головки чистимо і ріжемо тонкими пластинками.
  • Розігріваємо сковороду з маслом і відправляємо в неї в першу чергу обсмажуватися цибулю до м’якості.
  • Після закінчення потрібного часу перекладаємо до нього часник і продовжуємо процес смаження ще пару хвилин. При цьому потрібно періодично помішувати.
  • Потім відправляємо сюди крупу і вливаємо воду. Потім треба накрити каструлю кришкою і варити до готовності перловки.
  • Тепер готуємо гриби. Прибираємо ніжки і добре вимиваємо їх.
  • Потім в окремій ємності об’єднуємо розм’якшене вершкове масло, листочки чебрецю і продавлені через прес залишилися зубчики часнику.
  • У форму для випічки викладаємо підготовлені капелюшки грибів і змащуємо їх усередині пряним маслом.
  • Солимо і перчимо за смаком. Потім відправляємо в духовку, попередньо розігріту до 180 градусів, на чверть години.
  • Після закінчення потрібного часу солимо приготовану перловку.
  • Дрібно нарізаємо петрушку і сулугуні копчений. Натираємо на дрібній фракції лимонну цедру. Все це перекладаємо до перловке і добре перемішуємо.
  • Після чого розкладаємо підготовлену начинку капелюшки і повертаємо в духовку ще на 5 хвилин.
  • Після закінчення потрібного часу дістаємо і гарячими подаємо до столу.
  • Ще Вам можуть сподобатися приголомшливі печериці фаршировані сочевицею, рецепт яких ви знайдете на нашому сайті «Ідеї рецептів».

    Обалденные шампиньоны, фаршированные перловкой

    Приємного апетиту!