Представляємо вашій увазі рецепт приголомшливою італійської закуски, яка підкорить кожного.
Насолоджуватися їй можна після закінчення двох тижнів після приготування. Подається вона перед основною стравою. Виходять ці баклажани дуже ароматними і мають вишуканий смак. Навіть найвибагливіший гурман оцінить це блюдо по достоїнству. Рекомендую кожної хозяєчці взяти цей рецептик на заміточку.
Потрібні інгредієнти
- 2500 гр баклажан
- 600 мл оцту 9%
- 110 гр солі
- 4 зубчики часнику
- 1 гострий перець
- 5 гр петрушки
- 150 мл оливкової олії
Починаємо процес
Ще Вам можуть сподобатися відмінно мариновані баклажани з морквою, рецепт яких ви знайдете на нашому сайті «Ідеї рецептів».
Приємного апетиту!