Чудові мариновані баклажани в олії по-італійськи

Представляємо вашій увазі рецепт приголомшливою італійської закуски, яка підкорить кожного.

Насолоджуватися їй можна після закінчення двох тижнів після приготування. Подається вона перед основною стравою. Виходять ці баклажани дуже ароматними і мають вишуканий смак. Навіть найвибагливіший гурман оцінить це блюдо по достоїнству. Рекомендую кожної хозяєчці взяти цей рецептик на заміточку.

Потрібні інгредієнти

  • 2500 гр баклажан
  • 600 мл оцту 9%
  • 110 гр солі
  • 4 зубчики часнику
  • 1 гострий перець
  • 5 гр петрушки
  • 150 мл оливкової олії

Починаємо процес

  • В першу чергу очищаємо від шкірки баклажани і нарізаємо і невеликими тонкими брусочками.
  • Потім перекладаємо в окрему ємність, солимо і перемішуємо руками добре до утворення соку.
  • Після чого вливаємо оцет і ставимо зверху вантаж. Лишаємо в такому вигляді при кімнатній температурі на добу.
  • Після закінчення потрібного часу зливаємо рідину і добре віджимаємо баклажани. Перекладаємо їх в окрему ємність.
  • Очищаємо гострий перець і дрібно нарізаємо його. Відправляємо до баклажанів.
  • Потім вливаємо 100 мл оливкової олії і додаємо нарізані тонкими пластинками зубчики часнику.
  • Також відправляємо сюди дрібно нарізану петрушку і добре перемішуємо.
  • Тепер перекладаємо в стерилізовані баночки і, використовуючи паличку, випускаємо повітря.
  • Після чого доливаємо масло і закриваємо кришками. Відправляємо в прохолодне темне місце і через пару тижнів насолоджуємося.
  • Ще Вам можуть сподобатися відмінно мариновані баклажани з морквою, рецепт яких ви знайдете на нашому сайті «Ідеї рецептів».

    Восхитительные маринованные баклажаны в масле по-итальянски

    Приємного апетиту!