Картопляні смужки-рулетики з соковитим м’ясним фаршем

Дивовижний рецепт закуски або вечері: ніжні картопляні смужки-рулетики з соковитим м’ясним фаршем.

Зробити їх можна з простих і доступних усім інгредієнтів. Виходить закуска дуже апетитною, ніжною, соковитою і ситної! Готувати не складно і не довго! Найголовніше, щоб під рукою опинилася варена картопля і м’ясний фарш! Інші інгредієнти ви можете легко замінити на ті продукти, які більше до душі!

Склад продуктів

Для тіста:

  • картопля відварна (охолоджений) – 650 грам,
  • куряче яйце – 1 штука,
  • сир пармезан – 25 грам (за бажанням),
  • пшеничне борошно – 180-200 грам,
  • сіль і перець – за смаком,
  • мускатний горіх – щіпка,
  • часник сушений – 1 чайна ложка.

Для начинки:

  • фарш (свинина) – 350 грам,
  • будь-який твердий сир – 100 грам,
  • цибуля ріпчаста – 150 грам,
  • часник – 3-4 зубчики,
  • сіль і чорний перець – за смаком,
  • часник сушений – ½ чайної ложки.

Картопляні смужки-рулетики з соковитим м’ясним фаршем: покроковий процес приготування

  • Ріпчасту цибулю і часник (очищені від лушпиння) подрібнюємо в блендері.
  • Твердий сир тремо на дрібній тертці, додаємо всі в м’ясний фарш, солимо, перчимо, кладемо часник сушений. Фарш перемішуємо.
  • Варену картоплю очищаємо, натираємо його на дрібній тертці або товчемо товкачиком. У картоплю додаємо сир пармезан, яйце, сіль, мускатний горіх, часник сушений, білий перець. Перемішуємо.
  • У миску з картоплею просіваємо пшеничне борошно і замішуємо тісто. Тісто виходить злегка липковатое.
  • На робочий стіл кладемо целофановий пакет, посипаємо його борошном, викладаємо на пакет тісто. Тісто розгортаємо в довгий пласт, товщиною 5 міліметрів.
  • На всю поверхню картопляної коржі викладаємо рівномірним шаром фарш, не зачіпаючи краю. Згортаємо рулет, з допомогою пакета підтягуємо тісто, щоб рулет вийшов щільніше.
  • Рулет розрізаємо на порційні шматочки, злегка обвалюємо в борошні. Картопляні смужки обсмажуємо на рослинному маслі, в розігрітій сковороді з обох боків до утворення золотистої скоринки.
  • Рада. Спробуйте використовувати для обсмажування ароматне домашнє масло: смак готового блюда вас вразить.
  • Укладаємо їх відразу на деко, застелений пергаментним папером. Відправляємо деко в розігріту до 180 градусів духовку на 25 хвилин. Готові Рулетики!
  • Подаємо такі картопляні смужки-рулетики з соковитим м’ясним фаршем на стіл, доповнивши їх сметаною або смачним соусом. Піджареної картопляна скоринка і ароматна, пікантна м’ясна начинка – це смачно, ситно, смачно! Приготуйте таку страву своєї сім’ї на вечерю, хоча рулетики займуть своє гідне місце і на святковому столі. Ще більше простих і оригінальних рецептів ви знайдете на нашому сайті: заходьте і вибирайте.

    Картофельные полосочки-рулетики с сочным мясным фаршем

    Готуйте з любов’ю, пригощайте з задоволенням.