Знімаємо з грядок останні овочі і продовжуємо готувати смачні, прості, корисні страви. Сьогодні пропоную рецепт обалденной закуски, яка стане відмінним рішенням для будь-якого столу: кольорова капуста в клярі.
Дивовижне блюдо підкорює навіть тих, хто не визнає цей овоч в принципі. Суцвіття капусти, хрусткі зовні і дуже рум’яними, всередині залишаються соковитими і ніжними. Їх можна подати і як самостійне блюдо (повірте, дуже ситне) і як доповнення до м’яса або будь-якого гарніру. Загалом, треба приготувати таку смакоту для своїх друзів, родичів і домочадців – і подарувати всім насолоду неземним смаком.
Склад продуктів
- качан цвітної капусти;
- два сирих курячих яйця;
- 150 мілілітрів молока будь-якої жирності;
- 250 грам пшеничного борошна;
- рослинне масло – для смаження;
- половина чайної ложки солі.
Цвітна капуста в клярі: покроковий процес приготування
Цвітна капуста в клярі стане для вас справжньою паличкою-виручалочкою, якщо в гості зібралася ціла компанія друзів. Для хазяєчок, у яких урожай цього овоча був рясним, рецепт просто незамінний: готуйте таку закуску кожен день – і насолоджуйтеся смаком. Просто, швидко, бюджетно – і при цьому смачно, ситно і дуже смачно. Що може бути краще? Ще більше рецептів страв з овочів дивіться найближчим часом на нашому сайті: щоб нічого не пропало.
Приємного всім апетиту і відмінних вихідних.