Чарівна закуска «Корн доги»

З вигляду може здатися. що це класична сосиска в тісті. Але це не так, адже «корн доги»- це сосиска в клярі. І виходить вона просто неймовірно смачною. Особливий смак їй надає кляр, який виходить красивий і гладкий.

Необхідні продукти

  • 100 грам пшеничного борошна
  • 100 грам кукурудзяного борошна
  • 3 столові ложки цукру
  • 1 столова ложка паприки
  • 1,5 чайні ложки соди
  • 1 чайна ложка розпушувача
  • пів чайної ложки солі
  • 1 куряче яйце
  • 2 столові ложки молока
  • 6 сосисок
  • 300 мл рослинного масла

Починаємо приготування

  • У миску насипаємо всі сухі інгредієнти: пшеничне та кукурудзяне борошно, сіль, цукор, паприку, соду і розпушувач. Ретельно перемішуємо і додаємо куряче яйце, знову перемішуємо. А потім додаємо молоко і ще раз перемішуємо. У результаті повинна вийде однорідне рідке тісто.
  • Сосиски нанизуємо на шпажки і обвалюємо в борошні.
  • Отриманий кляр переливаємо в тонкий стакан.
  • У сковороду наливаємо багато масла і ретельно нагріваємо його.
  • Беремо сосиску, занурюємо в кляр і акуратно повертаючи дістаємо з нього. Потім перекладаємо сосиску на сковороду. Щоб тісто на сосисці вийшло гладким, постійно перевертаємо її в процесі смаження.
  • Готову страву перекладаємо на тарілку з паперовим рушником і подаємо до столу.
  • Спробуйте також апетитну закуску «Эмпанадос». Приготувати її можна за рецептом з нашого сайту.

    Очаровательная закуска «Корн дог»

    Приємного апетиту!