Хочу поділитися з вами рецептом неймовірно смачного салатику з печінки тріски. Він виходить таким ніжним, що тане у роті. А ще в ньому додані волоські горіхи, ми вважаємо, що саме вони надають йому особливий смак і аромат. Такий салат можна подати до святкового столу або приготувати до вечері. Ваші домочадці будуть в захваті.
Необхідні продукти
- печінка тріски — 1 банка
- плавлений сир — 2 шт
- куряче яйце — 3 шт
- картопля — 2 шт
- яблуко — 1 шт
- морква — 1 шт
- волоські горіхи — 50 гр
- зелена цибуля
- сіль, перець
- майонез
Починаємо приготування
Рада. заправити салат можна домашнім майонезом, приготованим за рецептом з нашого сайту.
Приємного апетиту!