Салат з печінки тріски з яблуком і горіхами

Хочу поділитися з вами рецептом неймовірно смачного салатику з печінки тріски. Він виходить таким ніжним, що тане у роті. А ще в ньому додані волоські горіхи, ми вважаємо, що саме вони надають йому особливий смак і аромат. Такий салат можна подати до святкового столу або приготувати до вечері. Ваші домочадці будуть в захваті.

Необхідні продукти

  • печінка тріски — 1 банка
  • плавлений сир — 2 шт
  • куряче яйце — 3 шт
  • картопля — 2 шт
  • яблуко — 1 шт
  • морква — 1 шт
  • волоські горіхи — 50 гр
  • зелена цибуля
  • сіль, перець
  • майонез

Починаємо приготування

  • Картоплю відварюємо, краще зробити це заздалегідь, щоб він добре охолов. Потім очищаємо і натираємо на тертці. Він буде першим шаром в нашому салаті, солимо і перчимо його на смак, а потім промазуємо майонезом.
  • Печінка тріски дістаємо з баночки, розминаємо виделкою і викладаємо на картоплю. Зверху кладемо подрібнену зелену цибулю.
  • Яйця очищаємо, натираємо на тертці і наступним шаром викладаємо на цибулю. Промазуємо їх майонезом.
  • Яблуко натираємо на тертці і викладаємо на яйця. Зверху робимо майонезну сіточку.
  • Моркву відварюємо, натираємо на тертці і викладаємо на шар з яблук. Промазуємо її майонезом, при необхідності солимо і перчимо за смаком.
  • Сирки заздалегідь подмораживаем, потім натираємо на тертці. Викладаємо їх зверху на моркву, промазуємо майонезом і присипаємо рубаними горішками.
  • Салату даємо настоятися кілька годин у холодильнику, а потім подаємо до столу.
  • Рада. заправити салат можна домашнім майонезом, приготованим за рецептом з нашого сайту.

    Салат из печени трески с яблоком и орехами

    Приємного апетиту!