Салат-коктейль «Комплімент» (готуємо до новорічного столу)

Порційні салати завжди дуже чудово виглядають на святковому столі. Вони дозволяють позбавити стіл від зайвої захаращеності. Завжди чудово виглядають і надають столу особливу вишуканість.

Салат «Комплімент» виходить дуже смачним і ситним. В ньому ми використовували курку, але ви можете замінити її яловичиною або свининою. А ще для заправки ми використовуємо майонез. Краще, якщо він буде домашнім, тоді смак салату буде більш цікавий. Приготувати домашній майонез можна за рецептом з нашого сайту. Щоб надати невеликий шарм салату, ми рекомендуємо підготовлені горіхи злегка обсмажити на сухій сковороді. А подавати салат найкраще в невеликих порційних креманках.

Необхідні продукти

  • 2 свіжих огірка
  • 160 грам вареної курки
  • 2 курячих яйця
  • 40 грам смажених горіхів
  • майонез
  • зелень

Для прикраси

  • яєчний білок
  • кріп

Починаємо приготування

  • Прикрасимо келихи. Білок вливаємо в миску і злегка збиваємо. В іншу чашку подрібнюємо кріп. Занурюємо верх келиха спочатку в білок, а потім кріп. І залишаємо до повного висихання.
  • Огірок нарізаємо тонкою соломкою. За бажанням з нього можна зняти шкірку. Перекладаємо в миску.
  • Куряче філе нарізаємо кубиком і перекладаємо в миску.
  • Яйця відварюємо і нарізаємо соломкою.
  • Збираємо салат. на дно викладаємо яйця, зверху куряче філе і промазуємо майонезом. Потім насипаємо рубані волоські горіхи, викладаємо свіжі огірки і знову робимо майонезну сіточку.
  • Прикрашаємо салат гілочкою кропу і подаємо до столу.
  • Салат-коктейль «Комплимент» (готовим к новогоднему столу)

    Приємного апетиту!