Неймовірно смачний салат «Орландо» з відварним язиком

Салат має досить цікавий смак. Адже для його приготування використовуються досить незвичні інгредієнти. Але саме це і надає йому особливий шарм. Замість звичного м’яса або риби у салатах, ми будемо використовувати відварний язик. Грибочки теж візьмемо не мариновані, а попередньо їх обсмажимо. В салаті досить мало овочів, тому він може бути повноцінним стравою до обіду або вечері. Але так як салат має досить багатий склад, ми вважаємо, що він ідеально підійде до святкового столу.

Необхідні продукти

  • 500 грам печериць
  • 3 солоних огірка
  • 500 грам мови
  • 300 грам цибулі
  • сіль, перець
  • 4 курячих яйця
  • майонез

Починаємо приготування

  • Спочатку підготуємо всі продукти. Печериці промиваємо, потім нарізаємо середніми шматочками і викладаємо на розігріту сковороду. Обсмажуємо 1-2 хвилини, поки не випарується зайва рідина, потім додаємо трохи вершкового масла, сіль і перець. І продовжуємо обсмажувати гриби ще 3 хвилини.
  • Солоні огірки нарізаємо кубиками.
  • Свинячий язик відварюємо до готовності. Якщо ви не знаєте, як правильно це зробити, то на нашому сайті є рецепт правильного приготування мови для салатів. Ми рекомендуємо їм скористатися. Готовий язик нарізаємо кубиком.
  • Лук очищаємо, нарізаємо дрібними шматочками і обсмажуємо на рослинному маслі до золотистого кольору.
  • Яйця відварюємо круто і натираємо на тертці.
  • Збирати салат будемо шарами у такому порядку: гриби, солоні огірочки, відварний язик, обсмажену цибулю і яйця. Кожен шар промазуємо майонезом.
  • Готовий салат ставимо в холодильник на кілька годин відчути, а потім подаємо до столу. Щоб салат мав більш ніжний смак, цибуля ми також рекомендуємо обсмажувати на рослинній олії. Салат виходить смачним і ситним. І буде прикрасою вашого святкового столу.

    Невероятно вкусный салат «Орландо» с отварным языкомПриємного апетиту!