Салат «Мій генерал»-святковий, смачний і простий

Салат святково виглядає, виходить смачним і неймовірно апетитною. В його основі є варене м’ясо, а також багато овочів. Особливий шарм надає страві гранатові зерна. Вони надають йому святковий вигляд. І трохи незвичний компонент для м’ясного салату — буряк. Повірте, вона робить салат особливо смачним.

Необхідні продукти

  • 300 грам яловичини
  • 1 велика морква
  • 1 буряк
  • 4 курячих яйця
  • 150 грам твердого сиру
  • 3 зубчики часнику
  • 300 грам майонезу
  • сіль, перець

Починаємо приготування

  • Яловичину відварюємо до готовності в підсоленій воді, а потім залишаємо в бульйоні до повного охолодження. Зробити це краще всього заздалегідь. Підготовлену яловичину розбираємо на волокна і перекладаємо в миску. Туди ж видавлюємо очищений часник, додаємо чорний перець і додаємо пару ложок майонезу. А потім ретельно перемішуємо. Рада. Майонез краще приготувати домашній рецепт є на нашому сайті.
  • На блюдо ставимо кільце діаметром 18 см І викладаємо м’ясну масу, він буде першим шаром.
  • Твердий сир натираємо на тертці і кладемо зверху м’яса. Промазуємо його майонезом.
  • Потім очищаємо від шкаралупи яйця натираємо на тертці. Викладаємо їх на сир і робимо майонезну сіточку.
  • Заздалегідь відварюємо моркву і буряк, потім очищаємо їх і натираємо в різні тарілки.
  • Зверху на шар з яєць викладаємо терту моркву, промазуємо її майонезом і накриваємо шаром з буряка. Цей шар також промазуємо майонезом.
  • Готовий салат накриваємо харчовою плівкою і прибираємо в холодильник на 2 години.
  • Перед подачею салат прикрашаємо. Робимо на ньому сіточку з майонезу і викладаємо гранатові зернята.
  • Салат «Мой генерал»-праздничный, вкусный и простой

    Приємного апетиту!