Салат «Грузинський» на святковий стіл з квасолею і яловичиною

Салат стане прекрасним доповненням вашого повсякденного столу, але також і зможе стати чудовою прикрасою святкового. Салат виходить не тільки смачним, але і корисним, адже готувати ми його будемо без майонезу. В якості заправки в ньому ми будемо використовувати рослинне масло. За бажанням ви можете замінити його оливковою або будь-яким іншим за своїм смаком. Салат простий у приготуванні і доступних продуктів.

Необхідні продукти

  • відварна яловичина — 300 гр
  • консервована квасоля — 1 банка
  • болгарський перець — 100 гр
  • гострий перець — 1/2 шт
  • часник — 3 зубчики
  • червоний цибуля — 100 гр
  • кінза
  • волоські горіхи — 60 гр
  • рослинна олія — 4 ст. л
  • винний оцет — 3 ст. л
  • сіль, перець, хмелі-сунелі

Починаємо приготування

  • Лук очищаємо, нарізаємо соломкою і кладемо в миску. Заливаємо його оцтом і залишаємо маринуватися.
  • Болгарський перець очищаємо від насіння, перегородок і нарізаємо соломкою. Перекладаємо його в салатник. І додаємо до нього подрібнений гострий перець.
  • М’ясо добре відварюємо і розбираємо на волокна. Додаємо його до решти продуктів. туди ж додаємо квасолю.
  • Волоський горіх обсмажуємо на сковороді і додаємо до решти продуктів.
  • Часник натираємо на тертці і додаємо в салатник.
  • Подрібнюємо пучок кінзи і перекладаємо до решти продуктів. Туди ж кладемо маринований лук. Салат солимо і перчимо за смаком. Додаємо в нього хмелі-сунелі і рослинне масло. А потім все добре перемішуємо.
  • Салат виходить дуже смачною, ситною і яскравим. Він відмінно буде виглядати на святковому або повсякденному столі. Ваші близькі будуть від нього в захваті! А ще ми рекомендуємо вам спробувати салат «Аристократ». Приготувати його можна за рецептом з нашого сайту.

    Салат «Грузинский» на праздничный стол с фасолью и говядинойПриємного апетиту!