Салат стане прекрасним доповненням вашого повсякденного столу, але також і зможе стати чудовою прикрасою святкового. Салат виходить не тільки смачним, але і корисним, адже готувати ми його будемо без майонезу. В якості заправки в ньому ми будемо використовувати рослинне масло. За бажанням ви можете замінити його оливковою або будь-яким іншим за своїм смаком. Салат простий у приготуванні і доступних продуктів.
Необхідні продукти
- відварна яловичина — 300 гр
- консервована квасоля — 1 банка
- болгарський перець — 100 гр
- гострий перець — 1/2 шт
- часник — 3 зубчики
- червоний цибуля — 100 гр
- кінза
- волоські горіхи — 60 гр
- рослинна олія — 4 ст. л
- винний оцет — 3 ст. л
- сіль, перець, хмелі-сунелі
Починаємо приготування
Салат виходить дуже смачною, ситною і яскравим. Він відмінно буде виглядати на святковому або повсякденному столі. Ваші близькі будуть від нього в захваті! А ще ми рекомендуємо вам спробувати салат «Аристократ». Приготувати його можна за рецептом з нашого сайту.
Приємного апетиту!