Салат «Іспанський»-яскравий, смачний і соковитий

Салат виходить яскравим, смачним і ідеально підійде до святкового столу. Готувати його краще всього порційно в невеликих креманках. Салат приголомшливо виглядає і має дуже цікавий смак. Особливу пікантність надає йому заправка, саме вона робить страву апетитним.

У салат ми будемо додавати мариновані шампіньйони. Ви можете приготувати їх за рецептом з нашого сайту.

Необхідні продукти

  • 3 болгарських перцю (різнокольорові)
  • 2 помідори
  • 200 грам шинки
  • 200 грам твердого сиру
  • 150 грам маринованих печериць
  • зелена цибуля

Для заправки

  • 4 столові ложки оливкової олії
  • 3 столові ложки соєвого соусу
  • 2 чайні ложки лимонного соку
  • сіль, перець
  • 2 зубчики часнику

Починаємо приготування

  • Шинку нарізаємо невеликими кубиками. Точно також чинимо з твердим сиром. Підготовлені продукти перекладаємо в миску.
  • У помідора видаляємо плодоніжки й нарізаємо кубиком. Додаємо його до решти продуктів. Подрібнюємо зелений лук, його також кладемо в миску.
  • Туди ж додаємо мариновані гриби і все перемішуємо.
  • У перцю видаляємо насіння і хвостик. А потім за допомогою металевих формочок вирізаємо з нього зірочки і ялинки. Залишився перець нарізаємо кубиком і перекладаємо в миску до решти продуктів.
  • Приготуємо заправку. Очищаємо часник пропускаємо його через прес в миску. додаємо до нього соєвий соус, оливкова олія, лимонний сік, сіль і перець. Все перемішуємо.
  • Отриманим соусом заправляємо салат і все ретельно перемішуємо.
  • Готовий салат розкладаємо по креманкам і прикрашаємо фігурним болгарським перцем. А потім подаємо до столу.
  • Салат «Испанский»-яркий, вкусный и сочныйПриємного апетиту!