Салат «Оселедець під куполом»-ідеально до новорічного столу

Без цього салату неможливо уявити собі новий рік. І ми вирішили поділитися з вами цим рецептом. Салат «Оселедець під куполом» виходить дуже смачним і чудово доповнить ваше святкове меню. Салат готується з простих продуктів і досить швидко. Для салату краще брати червоний салатний цибулю і використовувати домашній майонез, приготувати його можна за рецептом з нашого сайту.

Необхідні продукти

  • 500 грам відвареного буряка
  • 500 грам картоплі
  • 300 грамів оселедця
  • 1 невелика цибулина
  • 1 відварна морква
  • 5 курячих яєць
  • сіль, перець
  • майонез

Починаємо приготування

  • Беремо миску і застеляємо харчовою плівкою.
  • Відварну буряк очищаємо і натираємо на тертці. Кладемо в миску, солимо і додаємо майонез. Все перемішуємо. Викладаємо буряк в миску і розподіляємо по стінках.
  • Очищаємо картоплю натираємо на тертці. Додаємо до нього сіль, перець і майонез. Ретельно перемішуємо. Потім кладемо в миску картоплю і розподіляємо по дну і стінкам.
  • Очищаємо цибулю та нарізаємо дрібними шматочками. Оселедець також нарізаємо шматочками. Змішуємо в мисці цибулю і оселедець. Добре перемішуємо і викладаємо в салатник. Цей шар також розподіляємо по стінках і дну. Робимо ще один салатний шар.
  • Очищену моркву натираємо на тертці, змішуємо з майонезом і кладемо в салатник. Розподіляємо її також, як і інші шари.
  • Варені яйця очистити від шкаралупи, натираємо на тертці, солимо і перчимо за смаком. Потім додаємо до них майонез і викладаємо в салатник.
  • Салат зверху затягуємо в харчову плівку і прибираємо в холодильник на 2 години.
  • Через відведений час салат дістаємо, знімаємо з нього плівку і накриваємо сервіровочної тарілкою. Потім перевертаємо салат на тарілку і акуратно прибираємо миску. Після цього малюємо на салаті майонезом сніжинки і ялинки. А навколо розкладаємо подрібнений зелений лук. І подаємо до столу.
  • Салат «Сельдь под куполом»-идеально к новогоднему столу

    Приємного апетиту!