Цей пиріг можна їсти навіть у піст. У ньому немає яєць і молока. За своїм смаком і складом пиріг чимось схожий на болгарський насипний пиріг. Він виходить такий же ніжний, соковитий і дуже смачний. Пиріг просто готується і має приємний аромат кориці. Але якщо ви не любите цю спецію, то ви можете додати апельсинову або лимонну цедру.
Необхідні продукти
- 150 грам манки
- 100 грам цукру
- 100 грам пшеничного борошна
- 450 грам яблук
- 70 грам рослинного масла
- 5 грам розпушувача
- 5 грам кориці
- цукор + кориця для посипання
Починаємо приготування
Якщо ви не пробували «Болгарський насипний пиріг з яблуками та сиром», рецепт його приготування є на нашому сайті. Повірте, цей пиріг не менш смачний, ніж представлений в рецепті.
Приємного апетиту!