Пиріг з яблуками «Єврейський»

Цей пиріг готується без молока. Але незважаючи на це виходить ніжним і вологим. Готується він дуже просто і швидко. І прекрасно підійде до обіду або вечері.Пиріг просто приголомшливо смачний, а головне готується з доступних продуктів. А значить швидко впишеться в бюджет будь-якої сім’ї.

Необхідні продукти

  • 370 грам пшеничного борошна
  • 4 курячих яйця
  • 180 грам рослинного масла
  • 120 грам апельсинового соку
  • 200 грам цукру
  • 5 грам кориці
  • 10 грам ванільного цукру
  • 4 грама розпушувача
  • 2 грами соди
  • сіль
  • 500 грам яблук

Починаємо приготування

  • Яблука очищаємо від шкірки і насіння, а потім нарізаємо шматочками. Додаємо до них корицю і перемішуємо.
  • Форму для випічки (26 див.) застеляємо пергаментним папером і змащуємо олією.
  • У миску просіваємо борошно пшеничне, сіль, соду і розпушувач. Все ретельно перемішуємо.
  • В іншу миску вбиваємо курячі яйця, додаємо ванільний цукор і цукор. Все збиваємо міксером до пишної маси. Потім вливаємо олію і ще трохи збиваємо.
  • В рідку суміш в два прийоми вводимо суху масу. А потім вливаємо апельсиновий сік і ще раз перемішуємо.
  • У тісто додаємо яблука, перемішуємо і перекладаємо у форму, добре розрівнюємо.
  • Ставимо пиріг в духовку, розігріту до 180 градусів. І випікаємо протягом 45 хвилин. Готовий пиріг охолодити, дістаємо з форми, перекладаємо на блюдо, присипаємо цукровою пудрою і подаємо до столу.
  • Спробуйте також домашній лимонний пиріг. Приготувати його можна за рецептом з нашого сайту.

    Пирог с яблоками «Еврейский»

    Приємного апетиту!