Пісна випічка, приготовлена без яєць і сметани, може бути дуже смачною, а доказ цього — пісна шарлотка з яблуками.
Тане в роті вегетаріанський пиріг припаде до смаку всім, в тому числі і матусям маленьких діточок, і сидить на дієті, і дотримують пост, і вегетаріанцям. Байдужих не залишиться: неймовірно ніжний, зухвало смачний пиріг збере за столом всю сім’ю в лічені миті — як тільки по дому поширяться аромати ванілі і яблук.
Інгредієнти
- 3-4 великих яблука (я зазвичай вибираю кисло-солодкі сорти для шарлотки);
- цукрова пудра (можна також використовувати трохи меленої кориці);
- манна крупа або панірувальні сухарі;
- 250 грам пшеничного борошна;
- половина чайної ложки солі;
- 130 грам цукру;
- 150 мл апельсинового соку;
- 0,3 склянки будь-якого рослинного масла;
- 30 мілілітрів оцту або лимонного соку;
- одна чайна ложка питної соди, розчиненої в двох столових ложках води.
Пісна шарлотка з яблуками: покроковий рецепт
Ось і готовий наш дуже смачний пісний пиріг з яблуками. Шарлотку можна подавати з чаєм або іншим напоєм по вашому смаку. Також можна прикрасити гілочкою свіжої м’яти.
Приємного апетиту.