Всі знають знаменитий пиріг «Шарлотка»: він славиться тим, що легко приготувати і чудовим смаком.
Але, виявляється, і його можна трохи модернізувати, щоб вийшов справжній шедевр кулінарії. Повітряний яблучний пиріг, зроблений за нашим рецептом, виходить дуже смачним, ароматним і повітряним. Тісто легко піднімається і тримається навіть після того, як випічку дістали з духовки. Яблук багато не буває: тому в нашому пирозі їх по максимуму – і за рахунок них він соковитий, ароматний, яскравий і красивий.
Необхідні інгредієнти
- 250 грам пшеничного борошна;
- 3 великих яйця;
- 200 грам цукру;
- 200 г м’якого вершкового масла;
- 250 грам кефіру або натурального йогурту;
- 10 грам розпушувача;
- ¼ Чайної ложки солі;
- цедра одного апельсина;
- 100 мілілітрів соку апельсина;
- 1 чайна ложка екстракту ванілі;
- 6-7 великих яблук;
- 50 грам родзинок.
Як приготувати повітряний яблучний пиріг
Виходить легкий, повітряний яблучний пиріг: як «Шарлотка», тільки цікавіше. Пиріг дуже смачний і ароматний. Від ароматною і красивою випічки всі ваші домочадці будуть в повному захваті. Заходьте на наш сайт і дивіться ще більше цікавих рецептів смачних страв.
Приємного всім чаювання.