Приголомшливий обід з простих продуктів без метушні

Це блюдо ви можете приготувати до вечері, ми впевнені, вашій родині воно сподобається. Блюдо виходить повністю самодостатнім і не потребує додаткових гарнірів. Хіба що до нього можна подати салат зі свіжих овочів.Основні його складові-це качка, картопля і капуста. Всі ці продукти ми будемо запікати в духовці з додаванням ароматних спецій і трав. Вийде просто чудове блюдо, ми вам обіцяємо.

Необхідні продукти

  • 2 кілограмова качка
  • сіль і перець за смаком
  • спеції за смаком

Для гарніру

  • 500 грам капусти
  • 1 морква
  • 1 цибулина
  • 2 столові ложки сметани
  • 2 столові ложки кетчупу
  • 1 чайна ложка аджики
  • сіль і перець за смаком
  • 1 кілограм картоплі

Починаємо приготування

  • Качку промиваємо та нарізаємо порційними шматочками. Солимо і перчимо її за смаком, а також додаємо улюблені спеції, все перемішуємо і залишаємо маринуватися.
  • Капусту ріжемо великими шматочками і кладемо в миску. Очищаємо моркву і нарізаємо брусочками, очищений цибулю нарізаємо пір’їнками. Цибулю і моркву додаємо до капусти. Туди ж кладемо сметану, сіль, перець за смаком. Додаємо кетчуп і аджику, все перемішуємо і залишаємо на 1 годину.
  • Картопля очищаємо, кладемо в миску, додаємо сіль, перець і рослинне масло, перемішуємо.
  • Беремо рукав для запікання. Спочатку кладемо підготовлену капусту, потім качку і слідом кладемо картоплю. Рукав закриваємо і перекладаємо на деко.
  • Отриману заготівлю ставимо в духовку, розігріту до 170 градусів. І випікаємо протягом 2-2,5 годин. Через 2 години блюдо дістаємо, розрізаємо пакет і знову ставимо в духовку, дамо продуктів підрум’янитися і подаємо до столу.
  • Для страви можна використовувати пікантну аджику з пекучим перцем. Приготувати її можна за рецептом з нашого сайту.

    Потрясающий обед из простых продуктов без возни

    Приємного апетиту!