Таке м’ясо сміливо замінить покупну ковбасу. І виходить дуже смачним і соковитим. А готувати ми його будемо …солі. Таке м’ясо можна їсти на сніданок, робити з нього бутерброди дітям в школу і просто подавати як закуску. Зручність рецепту в тому, що в процесі випічки за м’ясом можна не стежити, воно не пригорить і вийде дуже смачним.
Необхідні продукти
- 2,2 кілограма солі
- 1,7 кілограма м’яса (шиї)
- 5 зубчиків часнику
- 1 чайна ложка паприки
- чорний перець
- 1,5 чайні ложки коріандру
Починаємо приготування
Спробуйте також соковиту буженину по-домашньому. Приготувати його можна за рецептом з нашого сайту.
Приємного апетиту!