Курка в гірчичному соусі зі спаржею: ідеальне блюдо до обіду

Це блюдо готується дуже просто і швидко, а виходить смачним і ситним. Воно ідеально підійде для сімейного вечері і готується досить з простих продуктів. Якщо ви не знайдете спаржу, то її можна замінити іншими овочами. Загалом вона виступає в ролі гарніру. Блюдо дуже живильне і легке, підійде навіть тим, хто дотримується правильного харчування.

Необхідні продукти

  • 400 грам курячого філе
  • 150 грам спаржі
  • пів склянки вершків (35%)
  • 40 грам гірчиці
  • 1 столова ложка сушеної петрушки

Починаємо приготування

  • Куряче філе промиваємо і сушимо рушником. Потім солимо і перчимо його на смак. М’ясо накриваємо плівкою і відбиваємо молотком, щоб шматочки стали тонше і рівномірніше.
  • Підготовлене філе обсмажуємо на грилі або сковороді.
  • У каструлю наливаємо воду, солимо і доводимо до кипіння. Кладемо в неї спаржу і відварюємо 3-4 хвилини, а потім відразу перекладаємо в крижану воду.
  • У невелику каструлю наливаємо вершки, додаємо гірчицю і петрушку. Все добре перемішуємо і ставимо на плиту. Варимо соус, постійно помішуючи, до густого стану.
  • Викладаємо на блюдо нарізане куряче філе, поруч викладаємо спаржу і поливаємо все підготовленим соусом.
  • Спробуйте також курячу грудку з квасолею. Приготувати її можна за рецептом з нашого сайту.

    Курица в горчичном соусе со спаржей: идеальное блюдо к обеду

    Приємного апетиту!